Like ons op Facebook

Raffito Schuifdeuren en kastinterieurs op Maat

Op zoek naar een Kastenwand en ook nog op maat gemonteerd? Dan bent u bij de Houtros-KBA op het juiste adres. Door jaren lange ervaring kunnen wij samen met u een komplete kastenwand met interieur samenstellen en uiteraard vakkundig monteren. Wij gebruiken materialen van een hoogwaardige kwaliteit zodat u jarenlang plezier heeft van uw kastenwand. Daarom adviseren wij de materialen van Raffito, bekijk de onderstaande mogelijkheden. Uiteraard is er veel meer leverbaar. Wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op.

Loftdeuren- Italiaans design

Kiest u voor Loft deuren, dan kiest u voor Italiaans design. De robuuste Loft deuren hebben een schitterende matte en natuurlijke uitstraling. Uniek is de zichtbare en voelbare structuur. De 28mm dikke panelen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: natuur grijs, natuur licht, natuur warm, blank staal en warm titaan. Loft deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Schuifdeuren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies Toebehoren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies

Stijldeuren Klassiek

Raffito Stijldeuren kunnen vele sferen benadrukken en onderscheiden zich door het patroon in de deur, van klassiek landelijk tot modern. In iedere ruimte kunt u uw schuifwand afstemmen op de stijl en sfeer die u het beste past. Met Raffito stijldeuren kunt u een romantische sfeer benadrukken of juist een moderne toon zetten. Dit luxe opbergsysteem blinkt uit in maatwerk en diversiteit en heeft bijpassende accessoires.

Stijldeuren Modern

Moderne vormgeving zet de toon. Strakke lijnen, ronde vormen en verscheidene materiaalsoorten worden verantwoord gecombineerd. Iedereen kan met Raffito Stijldeuren een hoogwaardige en hedendaagse schuifwand ontwerpen. Kies uit de verschillende modellen en kleuren, die het best bij uw stijl, smaak en interieur passen.

Schuifdeuren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies Toebehoren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies

Paneeldeuren aluminium/staal

Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Raffito u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decoren. Hiermee kunt u naar hartelust combineren. Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervlaks schuifdeuren. Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren uitgerust met softclose. Raffito schuifdeuren worden geleverd inclusief rails.

Twist kast

De tijdloze Twist kast met draaideuren is een mooi alternatief voor een kast met schuifdeuren. De draaideuren worden direct bevestigd op het kastinterieur. Met deze oplossing kunt u uw opbergruimte volledig benutten. Van muur tot muur en vloer tot plafond.

Schuifdeuren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies Toebehoren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies

Raffito kastinterieur; eindeloze reeks indelingsvarianten

Maak uw kast compleet. Achter de mooie schuifdeuren is een eindeloze reek kastinterieur varianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij uw stijl en maak een keuze uit extra dikke kastinterieur panelen voor een robuuste uitstraling of juist voor een chique kastinterieur met een slank paneel. Legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires. Overal is aan gedacht! Wat een mooie en efficiënte benutting van de ruimte.

Kastinterieur | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies Toebehoren | De Houtros Klus/Beveiliging/Advies

Ook is het mogelijk een kastinterieur los toe te passen.